Ivana i Marc Ramušćak

Dobro došli u Svijet Kristala,

 

kao direktni uvoznik poludragog kamena i proizvođač nakita želimo da svaka ogrlica, narukvica ili naušnica kvalitetom izrade i unikatnim dizajnom zadovolji potrebe naših kupaca.

U ponudi imamo više od 150 modela ručno izrađenog nakita i svaki tjedan nudimo nove modele. Neke modele smo izradili za svečane prilike, dok su neki idealni za svakodnevni ili sportski stil.

 

Za vrijeme izrade i dizajniranja svake ogrlice, narukvice ili naušnice pažljivo biramo najljepše kristale. Ulažemo puno vremena i truda u odabir kristala i njihov sklad da bismo došli do konačnog gotovog proizvoda. Kristale nižemo na žici od plemenitog čelika obloženoj dodatnom zaštitom od pucanja i koristimo ukrasne elemente iz EU.

U ponudi imamo i nakit od samog mesinga i mesinga kombiniranog sa poludragim kamenjem. Svaki dio od mesinga je ručno savijan i obrađen, uključujući i kopče za ogrlice i narukvice, te kukice za naušnice. Isto tako, svaki dio od plemenitog čelika je ručno izrađen uključujući i kukice za naušnice.

Svaki kristal je jedinstven kao i svaki nakit od kristala. Ne postoje dva ista kristala, iz tog razloga je sav naš nakit unikatan. Neke modele ćemo ponovno izraditi, međutim identičan nakit, zbog jedinstvenih boja i strukture kristala, nećemo moći ponoviti.

 

Za izradu nakita koristimo široki asortiman poludragog kamenja, največem dijelom iz Indije, kao što su: ahat, akvamarin, ametist, aventurin, flurit, gorski kristal, granat, hematit, jaspis, karneol, koralj, kyanit, labradorit, larvikit, lapis lazuli, malahit, mjesečev kamen ili moonstone, oniks, rozi kvarc, piješćani kamen ili sandstone, tigrovo oko i žad.

Međutim, postoje kristali umjetnog porijekla poput plavog i zlatnog pješčanog kamena ili opalita koje smo također uvrstili u našu kolekciju, kao sintetički kristal, zbog svoje ljepote.

 

Svaki poludragi kamen, time i nakit od poludragog kamena, vjeruje se da ima svoj znaćaji djelovanje na čovjeka, koje možete pročitati detaljno u rubrici « Kristali ».

 

Svaka ogrlica, narukvica ili naušnica je, uz puno truda i ljubavi, ručno izrađena i jedinstvena. Kristali su naša velika ljubav i vjerujemo u njihovo pozitivno dijelovanje na čovjeka.

 

Naše zadovoljstvo je kada Vas naš nakit čini sretnima,

 

Ivana & Marc